A hétvégéket a családoddal töltenéd, vagy mondjuk elmennél horgászni?

Szeretnél előrejutási lehetőséget és megbecsülést a vezetőség részéről?

Tarts velünk, hiszen közösen könnyebb elérnünk céljaidat!

Tiszaújvárosi, központi telephelyünk egyedi sajátossága, hogy fizikai munkaköreinkben 1 műszakos nappalos, vagy 3 műszakos munkarend van érvényben, így mindig szabadok a hétvégéid! 

Egy igazán szuper közösséghez csatlakozhatsz, ahol a “régi motorosok” betanítják az “ifjú titánokat”, ahol együtt dolgozunk a te  sikeredért is, ráadásul a “főnök” ajtaja előtted is mindig nyitva fog állni!

Tiszaújvárosba erős fizikumú extruder gépkiszolgálókat keresünk, akik akár pár hónap alatt kiváló extruder gépkezelőkké válhatnak, illetve precíz hölgyeknek a csomagoló munkakörünk lehet idális választás.

Jelentkezem

Ők is hasonlóan éreztek, de aztán rátaláltak a Manitox Családra

„Helyben van a munkám, ráadásul a vezetőség a mai napig bízik bennem. Mióta itt dolgozom, mindig időben megérkezik a fizetésem, már több, mint 20 éve.”

Laci, 1995 óta munkatársunk

„Helyi munkám van, és szuper munkaidő beosztásom, ami mellett rengeteg időt tölthetek a kisfiammal és kislányommal.”

Máriusz, 2015 januárja óta munkatársunk

„Korábban pár munkatársammal nem tudtunk jól együtt dolgozni, ezért amikor egy volt kollégám ajánlotta a Manitox csapatát, azonnal elküldtem az önéletrajzomat, és azóta itt már gépkezelő vagyok.”

Viktor, 2018 ősze óta munkatársunk

„Több éve nem volt béremelés a munkahelyemen, ezért amikor egy jó ismerősöm ajánlotta, hogy mellette tanulhatok be, akkor egyértelművé vált a helyzetem. A hab volt a tortán, hogy egy olyan jövőképet vázoltak fel nekem a nevezőt, amiben akár többször is előre léphetek. Az első már meg is történt!”

Krisztián, 2019 januárja óta kollégánk

Közmunkából jöttem, és egyértelműen a magasabb bér vonzott. Eleinte ugyan minimálbért kerestem, de mára több mint 50%-al többet keresek, mint a felvételkor.

Dávid, 2017 ősze óta munkatársunk

4 gyermekes apukaként fontos számomra, hogy olyan munkám legyen, amelyben sok időt tölthetek otthon. Itt a szuper munkaidő beosztás volt, ami leginkább megfogott, hiszen sokkal több szabadidőmet tölthetem a gyerekeimmel.

Laci, 2018 ősze óta munkatársunk

Nem „sípolnak”, a munkaközi szünetnél, hanem szabad kezet kapok, mert bíznak benne, Ugyan nomád körülményekkel találkoztam itt, de az igazán jó csapat és a folyamatos fejlődés teljesen kárpótol érte.

Gábor, 2018 tavasza óta munkatársunk

Manitox, hogy biztos lábakon állhasson a családod