Ha egy biztos állásra vágysz ami mellett marad időd magadra és a családodra is, akkor jó helyen jársz!

Kesznyéteni telephelyünkön családbarát munkaidőbeosztásunkat kollégáinkkal közösen dolgoztuk ki, hogy még könnyebb legyen a hétköznapi dolgokat elintézni.


Túlóralehetőség akkor van, ha szeretnél , és ha ügyesen dolgozol együtt a munkatársaiddal, akkor könnyedén előrébb is juthatsz!

Gépparkunkban a műszaki végzettségűek is találhatnak kihívást maguknak a régebbi és újabb gépek között, tehát biztos, hogy a fejlődés garantált.
Megelőző karbantartó csapatunkba olyan új munkatársat keresünk, aki élvezi, ha a régi dolgok megjavításán kívül rendszeresen valami újat is alkothat!

Rajtuk kívül olyan erős fizikumú extruder gépkiszolgálókat keresünk, akik regranuláló, vagy fóliafúvó gépeken akár pár hónap alatt kiváló extruder gépkezelőkké válhatnak, illetve precíz hölgyeket, akiknek nappalos 8 órás műszakban a csomagoló munkakörünk lehet idális választás.

Jelentkezem

Ők is hasonlóan éreztek, de aztán rátaláltak a Manitox Családra

„Helyben van a munkám, ráadásul a vezetőség a mai napig bízik bennem. Mióta itt dolgozom, mindig időben megérkezik a fizetésem, már több, mint 20 éve.”

Laci, 1995 óta munkatársunk

„Helyi munkám van, és szuper munkaidő beosztásom, ami mellett rengeteg időt tölthetek a kisfiammal és kislányommal.”

Máriusz, 2015 januárja óta munkatársunk

„Korábban pár munkatársammal nem tudtunk jól együtt dolgozni, ezért amikor egy volt kollégám ajánlotta a Manitox csapatát, azonnal elküldtem az önéletrajzomat, és azóta itt már gépkezelő vagyok.”

Viktor, 2018 ősze óta munkatársunk

„Több éve nem volt béremelés a munkahelyemen, ezért amikor egy jó ismerősöm ajánlotta, hogy mellette tanulhatok be, akkor egyértelművé vált a helyzetem. A hab volt a tortán, hogy egy olyan jövőképet vázoltak fel nekem a nevezőt, amiben akár többször is előre léphetek. Az első már meg is történt!”

Krisztián, 2019 januárja óta kollégánk

Közmunkából jöttem, és egyértelműen a magasabb bér vonzott. Eleinte ugyan minimálbért kerestem, de mára több mint 50%-al többet keresek, mint a felvételkor.

Dávid, 2017 ősze óta munkatársunk

4 gyermekes apukaként fontos számomra, hogy olyan munkám legyen, amelyben sok időt tölthetek otthon. Itt a szuper munkaidő beosztás volt, ami leginkább megfogott, hiszen sokkal több szabadidőmet tölthetem a gyerekeimmel.

Laci, 2018 ősze óta munkatársunk

Nem „sípolnak”, a munkaközi szünetnél, hanem szabad kezet kapok, mert bíznak benne, Ugyan nomád körülményekkel találkoztam itt, de az igazán jó csapat és a folyamatos fejlődés teljesen kárpótol érte.

Gábor, 2018 tavasza óta munkatársunk
Jelentkezz Kesznyétenbe

Manitox, hogy biztos lábakon állhasson a családod