Táci, soponyai, kálozi, szabadbattyáni, vagy környékbeli lakos vagy, és eleged van a folyamatos ingázásból Székesfehérvár felé?

Belegondoltál már, hogy mennyi idődet tudja elvenni az, hogy oda vissza utazol? Azt az idődet nem fizeti ki senki. Persze a bejárási költséget igen, de gondold végig, sok esetben több mint két óra az út az otthonodtól a munkahelyedig.
Napi két óra egy 8 órás munkakörben az havi 40 óra körüli kiesés, amit nem a családoddal töltöd, nem szórakozol, de nem is a háztartásodban dolgozol, ráadásul pénzt sem kapsz érte, pedig valójában a munkáddal töltöd ezt az időt…

Pedig ugye te is fáradtan, kidőlve érsz haza és a munkán kívül alig tudsz bármi mással foglalkozni?

Jelentkezz csapatunkba

Ha így érzed, ugorj inkább át Tácra, ne járj feleslegesen Fehérvárra!

Ha egy biztos, közeli állásra vágysz ami mellett marad időd magadra, és a családodra is, esetleg a saját telkeddel, állataiddal foglalkoznál, akkor jó helyen jársz!

Ők is hasonlóan éreztek, de aztán rátaláltak a Manitox Családra

„Helyben van a munkám, ráadásul a vezetőség a mai napig bízik bennem. Mióta itt dolgozom, mindig időben megérkezik a fizetésem, már több, mint 20 éve.”

Laci, 1995 óta munkatársunk

„Helyi munkám van, és szuper munkaidő beosztásom, ami mellett rengeteg időt tölthetek a kisfiammal és kislányommal.”

Máriusz, 2015 januárja óta munkatársunk

„Korábban pár munkatársammal nem tudtunk jól együtt dolgozni, ezért amikor egy volt kollégám ajánlotta a Manitox csapatát, azonnal elküldtem az önéletrajzomat, és azóta itt már gépkezelő vagyok.”

Viktor, 2018 ősze óta munkatársunk

„Több éve nem volt béremelés a munkahelyemen, ezért amikor egy jó ismerősöm ajánlotta, hogy mellette tanulhatok be, akkor egyértelművé vált a helyzetem. A hab volt a tortán, hogy egy olyan jövőképet vázoltak fel nekem a nevezőt, amiben akár többször is előre léphetek. Az első már meg is történt!”

Krisztián, 2019 januárja óta kollégánk

Közmunkából jöttem, és egyértelműen a magasabb bér vonzott. Eleinte ugyan minimálbért kerestem, de mára több mint 50%-al többet keresek, mint a felvételkor.

Dávid, 2017 ősze óta munkatársunk

4 gyermekes apukaként fontos számomra, hogy olyan munkám legyen, amelyben sok időt tölthetek otthon. Itt a szuper munkaidő beosztás volt, ami leginkább megfogott, hiszen sokkal több szabadidőmet tölthetem a gyerekeimmel.

Laci, 2018 ősze óta munkatársunk

Nem „sípolnak”, a munkaközi szünetnél, hanem szabad kezet kapok, mert bíznak benne, Ugyan nomád körülményekkel találkoztam itt, de az igazán jó csapat és a folyamatos fejlődés teljesen kárpótol érte.

Gábor, 2018 tavasza óta munkatársunk

Táci telephelyünkön családbarát munkaidőbeosztásunkat kollégáinkkal közösen dolgoztuk ki, hogy még könnyebb legyen a hétköznapi dolgokat elintézni, és legyenek fix, szabad hétvégéik is!

Erős fizikumú extruder gépkiszolgálókat keresünk, akik fóliafúvó gépeken akár pár hónap alatt kiváló extruder gépkezelőkké válhatnak, és egy szuper csapatban dolgozhatnak!

Nézd meg állásajánlatainkat!

Manitox, hogy biztos lábakon állhasson a családod