Magyarország elsőszámú újrahasznosított fóliagyártója a jövő családjaiért

Magyar családi vállalkozásként azon vagyunk, hogy újrahasznosított termékeinkkel mi is tegyünk mindannyiunk egészségéért, a tisztább környezetért. Kollégáink között nagyszerű anyák, apák és fiatalok is vannak, épp ezért úgy gondoljuk, hogy nemcsak magunkért, hanem értük, és családjaikért is felelősek vagyunk.

TERMÉKEK

Az összes általunk gyártott termék 100%-ban újrahasznosítható, többségük ráadásul igazi ÚjraFólia! Nézd meg termékpalettánkat most és rendelj bátran!

MEGNÉZEM >

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Családias környezetben, fantasztikus csapattal, megbecsült fizetésért várunk Téged is szeretettel! Nézd meg aktuális állásajánlatainkat és jelentkezz most!

MEGNÉZEM >

Polietilén fóliagyártás Újragondolva egy fenntarthatóbb jövőért

A Manitox Kft-nél hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli a tiszta környezetet, ahol mi is élni szeretnénk, és ezt akarjuk biztosítani gyermekeink számára is!

Úgy gondoljuk, hogy a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás, majd az ilyen alapanyagok feldolgozása egy kiváló módja ennek megvalósítására.

Ugyan a környezettudatos gondolkodás nem itt kezdődik, de tudjuk, hogy ez az egyik kiemelkedően fontos lépcsője.

Ne pazaroljunk vagy szemeteljünk feleslegesen, és azt használjuk, amit feltétlenül szükséges!
Ha tudjuk, akkor használjuk fel újra az adott terméket, de minimum válogassuk szét a hulladékot, hogy közösen egy fenntarthatóbb jövőt teremthessünk a következő generációnak!

Miért tartjuk fontosnak környezetünk megóvását?

Édesanyám és édesapám mindig azt tanította nekünk, hogy ismerjük meg a természetet. Túráztunk a magyar hegyekben, megismertük nagyobb folyóinkat, tavainkat és azok élővilágát. Akkor valahogy minden tisztábbnak tűnt.
Lehet, hogy még nagyon gyerek voltam, de nem rémlik, hogy ennyi szemét lett volna mindenhol eldobálva.
Azt viszont tudom, hogy a vastag szemeteszsáknak volt egy extra funkciója is: szánkó híján kiválóan lehetett rajta csúszkálni a havon! Ehhez pedig tökéletes volt a regranulátumból gyártott, vastag szemeteszsák is, mint ahogy a szemeteskukákba is az.
Sok-sok év eltelt már gyerekkorom óta, de ez egyáltalán nem változott.
Magyarországon is egyre jobban fejlődik ez a fokú tudatosság, egyre többen gyűjtik a szemetet szelektíven, és hidd el, hogy ez többet számít, mint elsőre gondolnád!
ÚjraFóliák >

Körforgás, ami meghatározó

Újrafóliáink elnevezése is tükrözi az álláspontunkat, miszerint a legjobb, hogy ha az elhasznált fóliákból újra és újra fóliák lesznek, hiszen így a körforgás állandó részesévé válnak.
Az Európai Uniónak nem véletlenül vannak erre irányuló törekvései, hiszen meg kell különböztetni az egyszer használatos műanyagokat a többszörösen felhasználhatóaktól!

Légy a Manitox Család tagja!

Olyan munkahelyeket alakítunk ki, ahol közös összefogással hosszútávon számíthatunk egymásra.
Ha neked is fontos a megbecsülés, a családbarát környezet, és igazán dolgozni szeretnél, akkor neked is nálunk a helyed!

Állásajánlatok

Dolgozz velünk!

Manitox Környezettudatos Magazin

2018 – A nagy változások éve

március 25th, 2019|

Vállalkozásfejlesztés Egy nehéz, de csodálatos utazás 2018 igazán nagy változások éve volt nálunk.

2018 Év végi vacsora

március 20th, 2019|

Évértékelés egy kicsit másképp Az tavalyi évet - mondhatnánk, hogy már szokás szerint - a

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK >

Kérj AJÁNLATOT!

Egyedi ajánlatot készítünk minden kedves ügyfelünknek, kérjük, add meg elérhetőségedet és felvesszük veled a kapcsolatot!

KAPCSOLAT >